P.S.Zoe

pszoe.com

Bij P.S. Zoë zijn we er van overtuigd dat elke vrouw de luxe van een personal shopper verdient, maar dan gratis. Niet alleen omdat ze een druk leven leidt, maar ook omdat we weten hoe belangrijk het is om er goed uit te zien.

Wij zijn van mening dat als je je zelfverzekerd voelt in hoe je eruit ziet, dit op een positieve manier je leven beïnvloedt. Van een zakelijke meeting tot een feestje met vrienden, wanneer je straalt geeft dat een positieve boost aan alles om je heen. Je personal shopper zorgt ervoor dat jij er goed uit ziet, zodat jij je kunt focussen op andere dingen. Ze leert jouw stijl door en door kennen. Ze stelt stijlvolle looks voor je samen en geeft je nieuwe inzichten. Heb je een belangrijke business deal? Een etentje met vriendinnen? Of op zoek naar casual outfits voor het weekend? She’s here for you.   

P.S. Zoë is in 2016 opgericht door Julia Paap. Zelf net moeder én carrièrevrouw, vond ze dat het tijd was om shoppen voor vrouwen gemakkelijker en vrijwel moeiteloos te maken. Ze wilde er ondanks haar drukke leven, toch goed uit blijven zien. Tijd om te shoppen zat er echter weinig in. Er zullen ongetwijfeld veel vrouwen zijn die deze situatie herkennen. Voor die vrouwen biedt P.S. Zoë de uitkomst. Heb je wel tijd, maar ontbreekt de inspiratie om een totale look te creëren? Of vind je het gewoon leuk om een personal shopper te hebben? Laat haar het werk uit handen nemen en stijlvolle looks voor je samenstellen. Het enige wat jij hoeft te doen is binnen een paar minuten de Style Check te doorlopen. Een fijne luxe, toch? 

Heb je tips, leuke ideeën of vragen, schroom dan niet om Julia te mailen op: julia@pszoe.com.

Be sure to drop your business card in the raffle prize jar by the registration desk at De Balie on March 28 for a chance to win P.S. Zoe's new Powerwoman style box with a value of 500 EUR!!

Hannah Huber