Boost Stoelmassage

boost-stoelmassage.nl

Be sure to take advantage of a Boost chair massage during the breaks at the Spark conference. Business owner Tonita van Es is representing her company at this year's conference. You can find her in the muziekzaal during the breaks. 

About Boost:

Werkzaam in de reguliere fysiotherapiepraktijk viel op dat veel mensen met werkgerelateerde klachten 'even tussendoor' naar de praktijk kwamen. Deze stap werd pas genomen op het moment de klachten het functioneren zodanig beïnvloedde dat de productiviteit en kwaliteit van leven eronder gingen leiden. Onze gedachte is deze problemen een stap voor te zijn, en de stap naar de praktijk weg te nemen. Bestaande klachten nemen wij mee in de massage, en desgevraagd kunnen wij u van advies voorzien.

Wij nemen de tijd voor onze massages, en voor eventuele klachten. Tijdens de massage zullen wij ingaan op uw wensen, en trachten wij bestaande klachten te verhelpen of te verminderen. Wij staan voor een persoonlijke benadering, en tevreden klanten.

Naast het bieden van stoelmasssages op de werkvloer bieden wij deze natuurlijk ook aan in andere settings. Zoekt u een masseur voor een bedrijfsfeestje, festival of ander evenement? Ook dan bent u bij Boost aan het juist adres. In overleg bepalen wij hoe wij onze mogelijkheden op uw wensen kunnen afstemmen.

 info@boost-stoelmassage.nl

Hannah Huber