Evolve Events

evolveevents.nl

We leven in een 24/7 prestatie economie, waar het tempo en de druk hoog liggen, waar veel online gebeurt en het contact vluchtig is. Er is weinig tijd voor echte ontmoetingen en verbinding.

Waarom zijn, juist nu, events zo belangrijk? Voor Evolve Events is dat duidelijk. In deze huidige digitale wereld is het live contact en de verbinding met elkaar juist zo nodig. Samenkomen, van elkaar leren, elkaars expertise ontdekken, elkaar inspireren en vooral elkaar waarderen. Contact van mens tot mens. Als deze verbinding er is, groeien en evolueren we als mens en dus ook als bedrijf. Zo ontstaan er co-creaties, samenwerkingen, nieuwe ideeën en innovaties.

volve Events is een weerspiegeling van jouw bedrijf. Het event vertelt het verhaal over de medewerkers, de dienst/het product, de klant, het samenwerkingsproces naar het event toe en het event zelf. Alle onderdelen zijn met elkaar verbonden en komen tot uiting in het event. 

aar sta jij voor als bedrijf? Wat wil jij je klanten, prospects, new business of personeel vertellen en meegeven? Wat is de sfeer binnen het bedrijf? Elk event, of dit nu een klant-, personeels-, prospect- of salesevent is, vraagt om een verdieping van jezelf als bedrijf. Evolve Events richt zich dus niet alleen op het event, maar ook op de mensen achter het event en wat er intern leeft. 

ess is more en keep it simple zijn de uitgangspunten van Evolve Events.

Het doel van een event is om verbinding tot stand te brengen. Voor Evolve Events is een event succesvol wanneer de bezoeker ontmoet, geïnspireerd en geraakt is. 

Email: info@evolveevents.nl

Telefoon: 06- 26 522 810

 

Hannah Huber